slide

Vacature Coördinator excursies en Excursie leiders

Heb jij ervaring met het coördineren van excursies en / of het leiden van excursies en heb jij affiniteit met cultuurhistorie, natuur en landbouw? Dan zijn we op zoek naar jou!
We zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste coördinator (vrijwilliger) die zorgt voor de organisatie van de Historische Eco

slide

Martijn en Fenna verlaten tuinderij Huis Sevenaer

Na 3 jaar hard werken met passie en plezier, is het tijd voor een nieuwe uitdaging voor onze tuinders Martijn en Fenna. Onder de leiding van Martijn en Fenna nam de onkruiddruk op de tuinderij af en de productie toe. De ontwikkelingen op het landgoed vorderen gestaag. Echter de ambities van

slide

Het programma voor 18 juni: kom je ook?

Zondag is het zover: onze jaarlijkse open dag. Kijk nu naar het gevarieerde programma. Tussen 11.00 en 17.00 uur is er van alles te doen voor jong en oud. Het perfecte uitje voor Vaderdag!
 

slide

Volg je ons al op social media?

Vind je het leuk om via social media op de hoogte te blijven wat er speelt op het landgoed?
Volg ons dan ook op Facebook of Twitter!
 
 
 

SHARE ondersteunt instandhouding erfgoed

Er is kennis en vakmanschap nodig om erfgoed in stand te houden. Het doorgeven van deze kennis aan jonge generaties en vrijwilligers is dan ook essentieel. Het project SHARE (Saveguarding Heritage and Rural Economies) van het Europese programma INTERREG IVB (transnationale samenwerking) ondersteunt hierbij.
Praktijkervaring op landgoederen
Drie Gelderse landgoederen,

slide
slide

Vrijwilligersdag: elke eerste zaterdag van de maand

Vrijwilligersdag: elke eerste zaterdag van de maand