slide

Het programma voor 18 juni: kom je ook?

Zondag is het zover: onze jaarlijkse open dag. Kijk nu naar het gevarieerde programma. Tussen 11.00 en 17.00 uur is er van alles te doen voor jong en oud. Het perfecte uitje voor Vaderdag!
 

30 Maart lezing Stinzenplanten 

Van februari tot in april wisselen de kleuren elkaar af op de bosbodem van landgoederen, buitenplaatsen en parken. Witte sneeuwklokjes, daslook, bosannemoon en aronskelk. Het geel van winteraconiet, sleutelbloem en narcis en de lila-
en paarsblauwtinten van crocus, holwortel, vingerhelmbloem en sterhyacint. Stinzenplanten benutten het zonlicht dat nu nog op

slide

Volg je ons al op social media?

Vind je het leuk om via social media op de hoogte te blijven wat er speelt op het landgoed?
Volg ons dan ook op Facebook of Twitter!
 
 
 

slide

Ondersteun jij de restauratie van Deelhoven?

Deelhoven, de moestuin van Huis Sevenaer, moet dringend gerestaureerd worden.
Samen met onze vrijwilligers beginnen we met het herstellen van de historische witlofkas. Hier is een bedrag voor nodig van €55.000. Dit zijn de kosten van materialen, manuren en vergunning.
We hebben jouw hulp hard nodig, bv bij het vinden

slide

19 Juni 2016 open dag: kijk nu in de folder voor het programma!

Daar is hij dan: de folder met alle informatie en het volledige programma op onze open dag op 19 juni a.s.. Er is van alles te doen voor jong en oud: een ideale vaderdagsactiviteit dus. Je kunt hem hier bekijken. Graag tot dan!

 

slide

Open dag 2016 op 19 juni

19 Juni openen wij traditioneel onze deuren. Een open dag waarop u ons landgoed kunt beleven. Er zijn diverse activiteiten voor jong & oud. Lees er alles over in onze folder. Graag tot dan!

(H)Eerlijk genieten van rundvlees van het Landgoed

Op vrijdag 25 maart tussen 17.00 en 19.00 uur zijn er op het landgoed vleespakketten op te halen. Alle pakketten bestaan uit verschillende soorten biologisch vlees van gehakt tot biefstuk. Alle soorten vlees zijn verpakt per 2 en voorzien van de productinformatie en een korte bereidingswijze.
We hebben 2 verschillende pakketten:

5 kg          –       € 70,-

11 en 12 maart: NLdoet. Wie doet er mee?

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart is het weer NLdoet! We zoeken nog vrijwilligers om ons te helpen bij de herinrichting van Deelhoven. Zodat onze prachtige ommuurde moestuin toegankelijk wordt voor publiek. Jouw hulp hebben we hierbij hard nodig. DOE JE MEE?
Ook is er voor € 1 van 9.30

K3Delta bouwt mee aan herstel Landgoed

Stichting Behoud Landgoed Huis Sevenaer bedankt K3Delta voor de aangeboden en geleverde vrachtwagen grind. Het grind is inmiddels netjes verwerkt en voorkomt vele modderschoenen!